EU 30is

Cena 3015 €

Honda jaunais ģenerators EU30i – jaudīgāks kā līdz šim, vieglāk pārvietojams.

Honda pilnveidoja pasaulē visvairāk pārdoto invertora ģeneratoru sēriju ar jaunu modeli EU30i, kura līdz šim lielākā efektīvā jauda ir apvienota ar portativitāti, lietošanas ērtumu un zemu trokšņu līmeni. Jaunais EU30i modelis nodrošina 3kVA maksimālu un 2,6kVA pastāvīgu jaudu, vienlaicīgi ir piemērots ļoti daudzveidīgam pielietojumam.

Honda visiem produktiem ir raksturīgs lietotājdraudzīgums un inovācija, un jaunais modelis EU30i šajā ziņā nav izņēmums: šis modelis ir ļoti efektīvs risinājums, kura galvenais uzdevums ir nodrošināt lielāku jaudu, vienlaicīgi saglabājot portativitāti. Iekārtai ir pievienoti vēl divi rokturi, lai diviem cilvēkiem vienkāršotu tā pacelšanu un novietošanu.

Iekārtas svaru samazina un pārnēsāšanu uzlabo magnija pielietojums korpusa centrālajā daļā: lai arī tas dārgāks par tēraudu, pēc svara tas ir četras reizes vieglāks. Salīdzinot ar citiem modeļiem, svaru samazina arī īpaši izturīgas plastmasas izmantošana rāmja priekšdaļā. Kā arī šim modelim ir izstrādāts jauns kompakts invertors un rotora rumba, kas samazina svaru, salīdzinājumā iepriekšējiem modeļiem atbilstoši par 500 g un 730 g. Papildus tam, šim modelim ir zemāks smaguma centrs, kas, salīdzinot ar konkurentu produktiem, nozīmē, ka korpuss absorbē lielāku slodzi, kā rezultātā tiek samazināts buksēšanas svars un iegūta lielāka stabilitāte.

Izstrādājot EU30i modeli, īpaša uzmanība tika veltīta arī trokšņa līmeņa samazināšanai. Honda unikālā izolācijas konstrukcija, kur invertors atrodas starp ieplūdes kolektoru un motoru, un rezonatorā esošais augstas kvalitātes skaņu absorbējošais materiāls jūtami samazina trokšņa līmeni. Tādejādi trokšņa līmenis šim modelim ir tādā pašā līmenī kā mazākas klases ģeneratoram EU20i.

Pie jaunā modeļa EU30i galvenajām īpašībām var uzskaitīt arī degvielas patēriņu samazinošo taupības režīmu (Eco-Throttle), divu iekārtu paralēlās izmantošanas iespēju, lai nodrošinātu dubultu nominālo jaudu, kvalitatīvo elektroenerģiju, pateicoties 32-bitu mikroshēmai un iebūvētajam elektroniskajam regulatoram, uzlaboto portativitāti un 12V līdzstrāvas izeju. Lai vēl vairāk atvieglotu izmantošanu, visas vadības pogas, indikatori un izejas sistēmas detaļas ir integrētas uz priekšējā paneļa.

 Tehniskie dati
Motora tipsGX 200
Darba jauda2.8 kW (12.2A)
Maksimālā jauda3.0 kW (13.0A)
StarterisRokas
Degvielas tvertnes tilpums13.3 l
Darbības laiks ar pilnu tvertni7.1 - 20 h
Frekvence50 Hz
Spriegums230 V
Strāvas stiprums12.2 A
Sprieguma regulēšanaInventors
DC nominālā izvade12V / 12A
Darbības skaļums74 dB (A)
Platums447 mm
Garums658 mm
Augstums558 mm
Masa61 kg
Cena3 015 €
atpakaļ

Aktuāli