HONDA MIIMO 4000 LIVEJaunums

Cena 3462 €

Honda HRM 4000 LIVE ir mūsu visjaunākā robota zāles pļaujmašīna. Tā jūsu dārzā ienes jaunu inovāciju pasauli un atbrīvo jūs no piepūles, uzturot jūsu zālienu ideālā stāvoklī, lai sniegtu jums brīvo laiku lietām, kas jums patīk.

Pielāgojamība

Miimo uzlādes staciju var izvietot dažādās jūsu dārza vietās, sniedzot Jums lielisku pielāgošanas iespēju, novietojot to tālāk no celiņiem, kādā klusā stūrī, šaurās ejās vai blakus būvēm.

Vadība

Bluetooth™ pieslēgums ir standarta komplektācijā un nav nepieciešams pievienot papildus jebkādas komponentes. Aplikācija izstrādāta tā, lai Jūs varētu mainīt iestatījumus, pļaušanas augstumu, pļaušanas sākuma/beigu laiku vai pat vadīt Miimo attālināti. Jūs pat varat izmantot mēneša laika plānotāju, lai varētu apturēt Miimo darbību noteiktā datumā.

Lietotājam draudzīga izmantošana

Miimo dara visu iespējamo, lai padarītu jūsu dzīvi vieglāku. Tas ir ūdensdrošs, tāpēc var pļaut Jūsu zālienu jebkādos laika apstākļos un Jūs to varēsiet nomazgāt ar dārza ūdens šļūteni. Tas pat var pieskatīt sevi, saskaroties ar kādu problēmu nosūtot atskaiti ar aplikācijas palīdzību uz "mākoņa" atbalsta sistēmu, kas ļauj izplatītājam attālināti to pārbaudīt vai atjaunot tā programmnodrošinājumu.
Miimo ir kluss, sniedzot iespēju pļaut nakts laikā, nebaidoties, ka tiksiet traucēti Jūs vai jūsu kaimiņi. Tas ir arī ļoti ražīgs, aprīkots ar vienmērīgu pagriezienu funkciju, kas ļauj pagriezties zālienu malās bez apstāšanās.

 Tehniskie dati
Pļaušanas platība līdz (m²)4000 m²
Pļaušanas augstums (min.-max) mmNo 20 līdz 60 mm
Pļaušanas platums (cm)25 cm
Pļaušanas mehānisms3 rotējoši žiletes veida asmeņi
Maksimālais darba platības slīpums25°
Riteņu diametrs priekšējie / aizmugurējie mm50 / 250
Informācijas panelisLCD displejs ar iestatījumu izvēlni / Viedtālruņa programma (Mii-monitor)
Akumulatora tipsLi-ion 21.6 V / 5.7 Ah
Uzlādēšanas sistēmaAutomātiska
Aptuvenais uzlādes laiks min.60 min
Vidējais pļaušanas laiks akumulatoram90 min
Trokšņu līmenis58 dB (A)
Svars, kg14.4 kg
Cena3 462 €
atpakaļ

Aktuāli