FJ 500

Cena 1401 €

Iespaidīga jauda un daudzfunkcionalitāte

Mūsu jaudīgās un daudzfunkcionālās kompaktās zemes frēzes ir pietiekami vieglas precīzai vadāmībai, bet vienlaikus arī pietiekami jaudīgas ātrai un vienkāršai pat grūtāko dārza darbu paveikšanai. Jaudīgā 160 cm3 motora un manuālās pārnesumkārbas dēļ jūs varat ērti iestatīt sev un darbam vispiemērotāko zemes frēzes ātrumu un jaudu.

Noliecams rokturis

Lai atvieglotu zemes frēzes glabāšanu un transportēšanu, šis lieliskais rokturis ar ērtiem, uz iekšu vērstiem vadības slēdžiem ir vienkārši noliecams.

Transporta ritenītis

Papildu vadībai paredzētais transporta ritenītis ļauj ar zemes frēzi vienkārši nokļūt no glabātuves līdz darbavietai pat tad, ja ceļā ir jāšķērso apmales un uzkalni.

Pārnesumkārba

Vairāk pārnesumu nozīmē labāku vadāmību un jaudu. Pārnesumkārba precīzi pievada visu darba paveikšanai nepieciešamo jaudu un griezi, ļaujot jums izvēlēties sev vispiemērotāko darba ātrumu.

Pagriežams rokturis

Lai neatstātu aiz sevis pēdu nospiedumus un nesamīdīt tikko apstrādāto augsi un augus, pagriežamo rokturi var pagriezt pa kreisi vai labi. Roktura atlaišanas gadījumā zemes frēze tiek automātiski apturēta.

Sānu diski

Sānu diski nodrošina zemes frēzes precīzu virzību pa apstrādājamo vagu, kā arī aizsargā blakusesošos augus pret lidojošām daļiņām vai irdinātājelementiem.

Divi ātrumi un viens atpakaļgaitas ātrums
Rokturi ar augstuma regulēšanu
Jaudīgs un īpaši uzticams GX160 motors

Pieejamās palīgierīces:
Dažādas irdinātājelementu komplektēšanas iespējas
Skarifikators
Skaustu veidotāji
Kartupeļu racējs
Tērauda riteņi
Pneimatiskie riteņi
Arkls
Ravētājs
Sniega lāpsta

 Tehniskie dati
Motora tipsGCV 160
Darba tilpums163 cm³
Nominālā jauda3.4 kW pie 3.600 apgr./min
StarterisSuper-Easy Start
Degvielas tvertnes tilpums2.4 l
Darbības skaļums96 dB (A)
Platums61 cm
Darba platumsiespējams līdz 94 cm
Masa62 kg
Cena1 401 €
atpakaļ

Aktuāli